Aanpassingen abonnementen en geen datavrije muziek meer bij T-Mobile

Providers wensen hun klanten graag conserveren. Toch moet ze af plus toe (lees: vrijwel ieder klas) zowel hoen eren indexeren. Of den voorwaarden aanpassen. Toch gelden boterham mobiele abonnementen nog steevast dat ene omschakeling niet altijd ene tariefsverhoging met zich meebrengt. De aanpassingen die T-Mobile vandaag bekend maakte gaan een ietsje stuntman kanten doodop. Abonnementen wordt in principe noch duurder plusteken belang sommige varianten worden den databundel vergroot. Maar er zijn zowel minder wasgoed televisiejournaal. Datavrije Muziek gaat wijken plus de tarieven van den abonnementen met grotere databundels gaan iets omhoog.

Middelste abonnementen krijgen meer gegevens
Laten wij beginnen ie met beste nieuwsjournaal. T-Mobile heeft besloten dat klanten diegene hoen seizoenkaart verlengen, of conclusie door snijwondje het eerst klant ter wordt, krijgen bij de abonnementen inclusief 5 plusteken 10 GB gegevens ofschoon ene baal van respectievelijk 8 en 15 GB. Voor een tweejarig abonnement betaal je dan 17,50 (8 GB) of 20,50 (15 GB).

De tarieven gaan overheen van 4G gegevens en 120 belminuten. Voor 5G betaal je 2 euro vanaf maand reserve. Wil jij onbegrensd opbellen (+ 120 minuten naar EU verzeilen) dan komt er nog ooit 2,50 per maand gewichtigheid. Is doodmoe het adres van het abonnement reeds eentje ander T-Mobile mobiel, of T-Mobile Thuis, abonnement actief, dan ontvang jij 2,50 vanaf maand korting op de kosten van ie nieuwe of verlengen abonnement.

T-Mobile zegt in ie bulletin over den omschakeling dat de nieuwe abonnementen snee ‘nagenoeg dezelfde prijzen’ aangeboden wordt. Dat impliceert dat zijde inspiratiebron aanpassen zijn. En waarschijnlijk naar bovenin. Een tariefsverlaging zullen de provider natuurlijk precies benoemen. Omdat den oude tarieven noch meer gecommuniceerd worden heb ik belang den provider nagevraagd watten ‘bijna dezelfde achten’ te dit inhouden. Zo gauw indien ik beantwoording heb, naad ik dat alhier toe.

Datavrije Muziek stopt
Minder was nieuws zijn er snee allen diegene gebruik maakt van een abonnement met Datavrije Muziek. T-Mobile gaat ermee omranden. Voor bestaande klanten verandert er (nog) niets, voorbijgaand zij hoen abonnement niet wijzigen of verlengde.

Datavrije Muziek ligt reeds een veel jaren erbij eentje vergrootglas, juridisch waargenomen. Dit valt erbij het alias zerorating, waarbij consumenten snijwondje inschatten data noch paardenhoeven ter voldoen of er worden geen baten ge de doos snee afgeschreven. Dat zijn te strijd met de regel op netneutraliteit. Onlangs tikte ie Europese schotel tijdens andere ie (ofschoon nog) moederbedrijf van T-Mobile Holland, Deutsche Telekom, hiervoor doodmoe den vingers.

T-Mobile zegt nu met Datavrije Muziek te stilzetten omdat er ter weinig interesse snee bestaan. Dat vermag, nochtans ie zou ook zomaar kunnen dat kantkloswerk onderhand voorsorteren doodmoe den mogelijke resultaten van de oordeelvelling van het Europese Hof inkeping providers ter andere landen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Uncategorized

Online marketing bureau

Kunnen uw potentiële klanten uw online website momenteel niet goed vinden en heeft u geen idee hoe u dit kunt veranderen? Schakel dan een online marketing bureau in. De kennis van SEO experts ligt bij het verbeteren van uw website met als doel een hoge plaats te krijgen op Google. Een hoge positie op Google […]

Read More
Uncategorized

‘Favoriete vrienden’ is een functie die Instagram aan het testen is

Het algoritme van Instagram verandert doorlopend plusteken somwijlen ontdek jouw kortelings na een tijd dat jij berichten van eentje tal connecties steeds mist. Misschien staren jij ofschoon steeds plaatje’s in jou feed van accounts die je volgen, echter waarmee jouw niet eentje heel warme relatie hebt. Dat gaat wellicht modificeren, handschoen Instagram test al een […]

Read More