Mini Mundi

Bij Mini Mundi kun je met het hele gezin genieten van een dagje weg! Kinderen kunnen in de indoor speeltuin spelen, terwijl de ouders rustig kunnen genieten van een kopje koffie. Daarnaast is er ook een buitenspeeltuin met allerlei leuke activiteiten voor de kids.

Onze indoor speeltuin is de perfecte plek voor de kids om zich uit te leven. Terwijl de ouders even kunnen ontspannen met een kopje koffie of iets anders drinken. De indoor speeltuin is ingericht met allerlei leuke speeltoestellen, zodat de kids zich optimaal kunnen vermaken.

Naast onze indoor speeltuin, hebben we ook een buitenspeeltuin waar de kids zich eveneens kunnen uitleven. De buitenspeeltuin is voorzien van allerlei spannende activiteiten, zodat de kids ook daar een leuke tijd kunnen beleven. Daarbij zijn er buiten ook diverse attracties zoals een achtbaan en een draaimolen. Dus voor een leuk dagje weg met het gezin, kom naar Mini Mundi!

Bij Mini Mundi vind je ook een miniaturenpark. Bij Miniatuur Walcheren kun je een soort ‘speurtocht’ toen met de kinderen door het miniatuurpark. Je vindt hier de contouren van Walcheren met het stadhuis van Middelburg, de boulevard van Vlissingen en het abdijcomplex van Middelburg. Kinderen kunnen middels knopjes meer informatie krijgen over het miniatuurpark.

Wanneer jij de NapPas in jouw bezig hebt kun je met korting Mini Mundi bezoeken. Je krijgt met de NapPas 15% korting per persoon op een entreeticket. Zo is een leuk uitje ook nog eens voordeliger voor de portemonnee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *